karakteristike Fungalor

Fungalor

Kako se boriti protiv onikomikoze ili stopala?
Da li postoji djelotvorna mjera protiv nje?
Odgovorite na ova pitanja testiranjem Fungalora.

SALE

-50%

bez recepta Fungalor
52,50 35EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
bez recepta Fungalor

Fungalor Karakteristike Našeg Proizvoda

prodaju Fungalor

Tinea? To nije smrtna kazna za tvoje noge!

Borba protiv gljivičnih infekcija je izuzetno teška i često je povezana sa brojnim komplikacijama. Da biste ih izbegli i dobili najbolji efekat borbe protiv ove neprijatne bolesti, vredi investirati u mast za onihomikozu koja radi odmah. U svom jedinstvenom sastavu nema nedostatka biljnih i biljnih sastojaka, a glavna sila za borbu protiv gljivičnih oboljenja zasniva se na supstancama poznatim u medicini kao što su klimbazol i farnesol. Oni su odgovorni za direktno uništavanje inficiranih stanica i dezinfekciju izlečenih epidemija. Fungalor je krema koja se može dobiti bez recepta, bez konsultacija sa dermatologom i bez sramotnih poseta ljekarni. Dovoljno je koristiti ga 2-3 puta dnevno, precizno tapkajući područja pokrivena gljivičnim infekcijama.
Fungalor antifungalna krema savršeno funkcioniše kao imunološki stimulator tkiva, što rezultira bržom regeneracijom kože i dobivanjem novih mogućnosti za borbu protiv ove neprijatne bolesti. Mast sprečava, između ostalog, osnovne simptome povezane sa upalom stopala i noktiju kao rezultat gljivične infekcije. Uklanja crvenilo vidljivo na koži i ružne i neugledne ciste i mjehuriće koji se mogu pojaviti na njemu. Takođe umiruje sve iritacije na mjestu lišaja, eliminiše svrab i sprečava piling epidermisa.

SALE

-50%

Fungalor jeftino
52,50 35EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
cijene Fungalor

Preporuke Fungalor

stručnjak

testovi Fungalor

Ja sam dermatolog sa više od 20 godina iskustva iu svom medicinskom radu vidio sam mnogo različitih kožnih oboljenja. Nijedna od njih, međutim, nije tako opterećujuća, neugodna i samo stidljiva kao gljivične infekcije. Trudim se da odaberem najbolje pripreme za moje pacijente, zato ih preporučujem Fungalor kremu miokoze. To je novina na tržištu, ali je već stekao simpatije i priznanje u mojoj industriji, kao i veliku grupu zadovoljnih ljudi koji koriste ovu antifungalnu mast sa odličnim rezultatima. Brzi rezultati i nepostojanje komplikacija Fungalor duguje ono što ima u sebi, a samim tim i dobro izabranu kompoziciju. I ne radi se samo o izboru pojedinih sastojaka, već io njihovoj ispravnoj proporciji. Antifungalna krema se bazira na tri sastojka: farnesol, klimbazol i arnica, a upotpunjena je ekstraktima kamilice, kadulje i mente. Prehrambeni i regenerativni efekat je kondenzovani vitamin E.
Fungalor mycosis krema se može sigurno koristiti u svim područjima zahvaćenim infekcijom, posebno u lice i mikozu nožnih nogu. Mast trenutno djeluje uništavanjem štetnih gljivičnih stanica, sprečavajući formiranje sljedećih zaraženih mjesta, dezinfekciju očišćenih područja i omekšavanje i regeneraciju oštećene kože. Zahvaljujući činjenici da antifungalna krema sadrži u svom sastavu biljne ekstrakte odgovorne za zaglađivanje kože i učvršćivanje, nakon tretmana na mjestu infekcije nema ni najmanjeg traga. U pogledu dermatologije, nema kontraindikacija za upotrebu Fungalor kreme, međutim, vredno je upoznati se sa njegovim sastavom i isključiti moguće alergijske reakcije. Sama mast je veoma laka za nanošenje i ima prijatan miris, pa stoga i njena upotreba, osim vidljivih zdravstvenih efekata, ima i odlične kozmetičke osobine.

SALE

-50%

 Fungalor
52,50 35EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
Komponente Fungalor
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

21 starost
33 starost
40 starost
37 starost
Stidela sam se da odem na bazen, iako volim plivanje. Fungalor antifungalna krema je spasila moju kožu. Bukvalno!
Nakon pet ili šest dana, mikoza je počela da nestaje. Posle dve nedelje nije bilo ni traga.
Ne znam bolju kremu za mikozu. Ispostavilo se da je ovaj savršen za moja stopala i nikada ga neću promijeniti za drugu.
Svrab je bio nepodnošljiv. Fungalor mi je preporučio kolega, pokušao sam i rezultati su premašili moja očekivanja.
SALE

-50%

najjeftinije Fungalor
52,50 35EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
gdje kupiti Fungalor

Komponente Fungalor

- Climbazole

- Kamilica i žalfija

- Farnesol

SALE

-50%

 o Fungalor
52,50 35EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart